Wkrótce upływa termin przyjmowania zgłoszeń

18-02-2020
Niesamowita maszyna konkurs PB

28 lutego o 23.59 kończy się termin przyjmowania zgłoszeń do III edycji konkursu „Niesamowita Maszyna”. Przypominamy o tym, aby dokumenty wysłać wcześniej.

Najważniejszym elementem zgłoszenia jest stworzenie urządzenia na wzór maszyny Rube’a Goldberga, w którym połączone ze sobą mechanizmy, działające na zasadzie domina, doprowadzają do końcowego, efektownego finału. Następnie trzeba udokumentować pracę maszyny, nagrywając filmik. Ten z kolei należy wysłać wraz z kompletem dokumentów na adres: promocja@pb.edu.pl. Filmik powinien zostać opublikowany także w serwisie YouTube, a link do niego przesłany w  e-mailu.

Osoby, które z publikacją filmiku chcą czekać do ostatniej chwili, powinny pamiętać, aby wcześniej wysłać pocztą tradycyjną lub dostarczyć osobiście wymagane dokumenty. Dokumentację e-mailem można wysłać nawet 28 lutego, choć lepiej jest to zrobić wcześniej.

Wszystkie prace, które wpłyną po 28.02.2020 r. zostaną zdyskwalifikowane.

Przypominamy jednocześnie, że do 28 lutego włącznie można wprowadzać zmiany w opisie, modyfikacje w konstrukcji pracy konkursowej lub wycofać zgłoszenie konkursowe.

Ważne!

Warunkiem przystąpienia do konkursu jest zgoda na upowszechnianie wizerunku na potrzeby konkursu zgodnie z załącznikami do regulaminu, dostępnymi do pobrania na stronie konkursowej oraz załączenie wykazu członków zespołu autorskiego wraz z opiekunem.

Oryginały uzupełnionych i podpisanych dokumentów należy dostarczyć osobiście lub przesłać pocztą na adres organizatora: Dział Promocji Politechniki Białostockiej, ul. Wiejska 45A/pok. 036, 15-351 Białystok.

 


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.